Zakelijk

Verfrissende vergaderingen en brainstorm sessies
Hotel Ameland is mede door de unieke ligging, een uitstekende locatie voor u seminar en of vergadering. Tevens is Hotel Ameland door de uitgebreide mogelijkheden goed geschikt voor trainingen en workshops. Uw bijeenkomsten zullen van A tot Z perfect verlopen. Alle elementen voor een geslaagde presentatie zijn aanwezig: van de catering tot en met diverse audiovisuele hulpmiddelen.

Tijdens de lunch en het diner kunt u genieten van gerechten op hoog niveau.

Zakelijke ontmoetingen
Hotel Ameland is de ideale plaats om een zakelijke ontmoeting van meer dan één dag te organiseren. Het hotel en de omgeving lenen zich hier uitstekend voor. Samen met onze partners is het mogelijk om teambuildingsactiviteiten op het strand en in de nabije omgeving van het hotel te organiseren.

Culinaire besprekingen
Het is ook aangenaam vertoeven op ons zonnige terras en in onze hotel bar. Hier kunt bijvoorbeeld onder het genot van een hapje en drankje ook zakelijke besprekingen houden.

Wij bespreken graag samen met u de diverse mogelijkheden!

Bedrijven uit het gehele land hebben ons inmiddels gevonden. Enkele bedrijven zijn oa, ABN Amro, THNK School, Frisse Wind en de scheidsrechtersvereniging Noord Nederland.